Πολιτική επιστροφής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε το αρχικό τιμολόγιο, καθώς και τυχόν δώρο που συνόδευε την αγορά σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια πακέτων με επιστροφές. Σας συνιστούμε να ασφαλίσετε και να παρακολουθείτε τα πακέτα σας μέσω της μεθόδου αποστολής της επιλογής σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια πακέτων με επιστροφές. Σας συνιστούμε να ασφαλίσετε και να παρακολουθείτε τα πακέτα σας μέσω της μεθόδου αποστολής της επιλογής σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email από την Bijou Bijou όταν λάβουμε και επεξεργαστούμε την επιστροφή σας. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 20 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου δέματος.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Προς το παρόν, μπορούμε να επεξεργαστούμε μόνο ανταλλαγές για το ίδιο προϊόν

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Στην Bijou Bijou αναπροσαρμόζουμε την τιμή πώλησης στην τιμή προσφοράς. Αν το προϊόν που αγοράσατε σε κανονική τιμή αποκτήσει χαμηλότερη τότε μπορείτε να επωφεληθείτε την συγκεκριμένη προσφορά εφάπαξ και εντός επτά ημερών από την αγορά λιανικής. Στην συγκεκριμένη προσφορά δεν περιλαμβάνονται οι προσφορές περιορισμένου χρόνου, οι αγορές με κωδικό έκπτωσης καθώς και αυτές που προσφέρουν δώρο με την αγορά προϊόντος.

Για να επωφεληθείτε αυτής της προσφοράς, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] εντός επτά ημερών από την αγορά λιανικής. Παρακαλείσθε να αναφέρετε στο email σας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Εφ ‘όσον έχετε τηρήσει την προθεσμία, θα επιστρέψουμε τη διαφορά σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας. Προϊόντα που αγοράζονται με έκπτωση λόγω προσφοράς δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην συγκεκριμένη αναπροσαρμογή. Ωστόσο, τα προϊόντα που αγοράζονται με κάρτα δώρου μπορούν να συμπεριληφθούν στην αναπροσαρμογή των τιμών.

ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Tα star points ισχύουν για μία χρήση και δεν επιστρέφονται. Αν επιστρέψετε μια παραγγελία, τα star points που κερδίσατε με αυτήν θα πρέπει να αφαιρούνται από το λογαριασμό σας, κατά την επεξεργασία της επιστροφής. Εάν τα έχετε ήδη χρησιμοποιήσει η αξία τους θα αφαιρείται από το ποσό επιστροφής.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Δεν επιστρέφονται εξατομικευμένες παραγγελίες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τα μονογράμματα και οι επιγραφές καθώς είναι χειροποίητα, κατά παραγγελία και προορίζονται για τελική πώληση.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ FINAL SALE

Final sale προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν για επιστροφή χρημάτων ή πίστωση.

ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Διαλέξατε ένα δώρο με την αγορά που δεν σας άρεσε; Μπορείτε να το στείλετε πίσω και η επιστροφή των χρημάτων θα προσαρμοστεί στη λιανική τιμή του δώρου.